marți, 22 decembrie 2009

Memories that never fade away

Hey Heeey :*
Well..mi-am creat un al doilea blog ca sa-mi pastrez amintirile copilariei si sa n-o mai aud pe Georgiana spunandu-mi`ce-i cu pozele astea?` sau `ba esti proasta, ce e asta?!` . Ehh, still loving you baby.
C`mon guys..cine nu-si dorea sa vada un maraton cu Viata cu Louie, Piratul Jack cel teribil, Pisoiul Eek, Copiii de la 402 sau Povestiri din cripta, sa fie supererou sau un om x?

Acum ceva timp..eram cu tipa pe afara, statea la o masuta, beam niste cico sa ne incalzim, mancam niste prajiturele si seminte si ca de obicei despicam in patru toate problemele. Ceasul nu era decat vreo trei (p.m.) iar afara nu erau decat niste babe care-si scosesera cateii la o plombare efemera si vreo patru copii un pic mai mari ce se jucau fotfal. Trebuie sa spun ca am prin bloc si in cele din jurul lui multicei copii de vreo zece-unsprezece ani; si nimeni nu poate sa-mi spuna ca ma lasa memoria pentru ca toti acestia mi-au dat dureri de cap ani la rand!!!! Ok, ok..dar unde erau? Oh, desigur, la computer butonand jocurile cele mai sofisticate si imbracand papusi pe net, nu ca proasta de mine, care..pe vremea mea le imbracam manual! Tot ce vreau sa spun cu toate astea este ca ei o duc mult mai bine. Nu ma revolt dar dupa ce au atatea in plus fata de generatia mea nici nu mai stiu sa aprecieze  copilaria, adevarata distractie, arta!
Sincer..chiar ma simt mandra. Pentru ca eu, Ioana si Diana, chiar ne-am bucurat din plin de copilarie. Si i-am zambit. Ba chiar am fost - vampir, Furtuna, Will, Clover si White Cat.

Cred ca as putea sa critic fiecare post de desene. Pai sa vedem..
Cartoon Network - au aparut o multime de desene urate! Noroc cu Ed, Edd si Eddy, Tom and Jerry, Scooby Doo, astea clasice care, din fericire le mai baga din cand in cand.
Disney Channel - de la ora 06:00 a.m. pana pe la 10:00 a.m. prefer sa nu ma uit..sa ascult muzica..orice! Ma ingrozesc. Alea sunt desene? C`mon guys, plictisitoare, stupide, nimic interesant sau macar..educational! (verisoara mea de opt ani mi-a confirmat si ea)
Minimax - e praf! nu mai am cuvinte..ma enervez cand le vad. Inainte erau desene frumoase. Heey! Va mai amintiti de Familia Trasnita? da, da..desenul acela cu patru sezoane..da..el. Sau Zambetul Lui Sharon. Si un desen pe care il adoram Povestiri Din Cripta! Da, desenul difuzat intre 2002 si 2004 (primele sezoane) si in 2005 ultimul sezon. Ah, am iubit desenul ala! :X

Am sa las cateva episoade frumusele sa va amintiti de vremurile bune :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Be Happy!

Buscar

...